"Σ' αγαπώ, αλλά θέλω να χωρίσουμε"

"Σ' αγαπώ, αλλά θέλω να χωρίσουμε"

Έχετε ακούσει κάτι άλλο τόσο οξύμωρο;

Δεν ξέρω αν πραγματικά συμβαίνει. Δεν ξέρω αν όντως μπορείς να χωρίσεις κάποιον που αγαπάς. Σίγουρα βέβαια μπορείς να χωρίσεις κάποιον που σ' αγαπάει.
Μου συνέβη σε ανύποπτη στιγμή. Μάλιστα εκείνος μου είπε "Σ'αγαπώ" τόσο γλυκά, με μία μικρή παύση μετά. Και μόλις πήγα να απαντήσω "κι εγώ σ' αγαπώ", συνέχισε "αλλά θέλω να χωρίσουμε". Ένιωσα σαν ένα τρένο να έρχεται κατά πάνω μου με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να με ισοπεδώνει. Σκέφτηκα εκατομμύρια "γιατί;", μου ήρθαν εκατομμύρια βρισιές, έπαθα όμως τέτοιο σοκ που για 10 τουλάχιστον λεπτά δε μπορούσα να μιλήσω. Ευτυχώς αυτό συνέβη έξω κι έτσι μπορούσα λίγο να αναπνεύσω.
Δε μπορεί - σκέφτηκα - να μ' αγαπάει αν με χωρίζει. Δεν του έχω κάνει τίποτα! Πώς μπορεί; Γιατί το κάνει;
Δε ζήτησα και δεν πήρα καμία εξήγηση. Χωρίσαμε οριστικά. Δεν έχω μάθει νέα του, αλλά θεωρώ πως κάποια άλλη σχέση έχει ήδη προκύψει.
Απλώς, δεν πρόκειται ξανά να εμπιστευτώ και σίγουρα δεν πρόκειται ξανά να πω σε κάποιον ότι τον αγαπώ. Θα το ξέρω μόνο εγώ. Χωρίς "αλλά", χωρίς αποσιωπητικά, χωρίς ψέματα. Είμαι ελεύθερη λοιπόν από κάποιον που αγαπάει υπό προϋποθέσεις. Από κάποιον που σίγουρα στ' αλήθεια δεν αγάπησε ποτέ - όσο κι αν αγαπήθηκε...

Στέλλα, 36

(πηγή φωτογραφίας: powerofpositivity.com)

Στείλε τη δική σου ιστορία

Όλοι έχουμε μία ιστορία να πούμε. Το xorisa.gr περιμένει τη δική σου.

Χώρισα 2017. All rights Reserved.