Ο σύντροφος μου με απατά; 9 σημάδια που πρέπει να εξετάσεις

Ο σύντροφος μου με απατά; 9 σημάδια που πρέπει να εξετάσεις

Αν αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι κάτι περίεργο συμβαίνει μαζί του (όπου "περίεργο" μπαίνει πάντα η "παρουσία μιας άλλης γυναίκας"), τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις τη γυναικεία σου διαίσθηση, που τις περισσότερες φορές δεν πέφτει έξω. Όμως, δώσε μεγάλη προσοχή και στα σημάδια... γιατί ο τρόπος να κρύψεις μια απιστία είναι πάντα ο ίδιος.

1. Παίρνει το κινητό του μαζί κάθε φορά που πηγαίνει στην τουαλέτα.

2. Δεν έχεις γνωρίσει πολλούς φίλους του, παρά το γεγονός ότι βγαίνετε αρκετό καιρό μαζί. Σου λέει πως είναι πάντα απασχολημένοι.

3. Το τελευταίο διάστημα είναι κουρασμένος για να έρθει σπίτι σου, για να πας εσύ σπίτι του, για να πάτε σινεμά... και η λίστα συνεχίζεται. Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά σας για αρκετό διάστημα υποδηλώνουν αλλαγή στη διάθεση του προς εσένα.

4. Κάθε φορά που τον "κατηγορείς" για κάτι, δείχνει να εκνευρίζεται και γυρνάει ΠΑΝΤΑ τις κατηγορίες εναντίον σου.

5. Έχεις βρει μηνύματα στο κινητό του, που δεν σου εξήγησε ποτέ από ποιον ήταν. Μάλιστα η οθόνη είναι πάντα προς τα...κάτω.

6. Όταν παίρνεις το κινητό του στα χέρια σου για να κοιτάξεις απλά την ώρα, εκείνος δείχνει να φρικάρει τελείως. Και μετά σου λέει μια φτηνή δικαιολογία.

7. Όταν είστε μαζί, το δίκτυο μπαίνει σε λειτουργία πτήσης.

8. Πληθαίνουν τα επαγγελματικά ραντεβού ή διαρκούν ξαφνικά περισσότερο (για να μην πούμε για τα επαγγελματικά ταξίδια..)

9. Αν ξεκινήσεις μια ήρεμη και ειλικρινή συζήτηση για το ότι νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά, τότε εκείνος σε κάνει να μοιάζεις τρελή και υπερβολική. Μάλλον πάει να θολώσει τα νερά. Μην τον αφήνεις. Κανε του ερωτήσεις!

 

Λίνα Βουτσινά

 

(πηγή φωτογραφίας: lanelamani.com)

Χώρισα 2017. All rights Reserved.