Το να είσαι sinlge δεν είναι ασθένεια!

Το να είσαι sinlge δεν είναι ασθένεια!

Έμεινες μόνος/η; Σίγουρα δε χρειάζεται να πας στο γιατρό!

Είναι πολλές οι γυναίκες, αλλά και οι άνδρες, που βγαίνουν από μία σχέση και ξαφνικά εμφανίζουν συμπτώματα ασθενών: θέλουν να μείνουν στο κρεβάτι, κλείνονται στο σπίτι, σταματάνε τις παρέες που είχαν όταν ήταν ζευγάρι, φοβούνται να συναναστραφούν με άλλο κόσμο και...δεν ξέρω μήπως τα βράδυα κρυώνουν ή παθαίνουν ρίγη... πανικού, καθώς κάποιο πολύ μεγάλο κακό τους βρήκε στη ζωή!

Βάλτε τέλος σε αυτήν την ψευδαίσθηση. Δεν αρρώστησες ξαφνικά, επειδή χώρισες, ούτε οι άλλοι θα σε αποφύγουν λες και μεταφέρεις κάποιον ιό που "κολλάει".

(πηγή φωτογραφίας: AsapSCIENCE)

Ίσως τώρα είναι ο καιρός που θα νιώσεις πιο γερός/ή και δυνατός/ή από ποτέ!

Σκέψου, πρώτα από όλα, πόσο χρόνο έχεις ξαφνικά για τον εαυτό σου. Μπορείς να τον αφιερώσεις όλον πια σε σένα, στο σώμα, το πνεύμα και την ψυχή σου. Μπορείς να πας γυμναστήριο, να γραφτείς χορό (κανείς δε θα σου την πει αν έχεις ντάμα ή παρτενέρ που έρχεστε πολύ κοντά), να διαβάσεις βιβλία, να βγεις στα μέρη που δεν του/της άρεσαν και να ψυχαγωγηθείς.

Μπορείς να κάνεις νέους φίλους ή να βρεις τους παλιούς που έχασες (παραμέλησες για την ακρίβεια...), να πας μια εκδρομή ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό μόνος, έτοιμος/η για νέες ανακαλύψεις και εμπειρίες. 

Μπορείς να κάνεις την αυτοκριτική σου, αλλά και τον απολογισμό σου: να δεις τι πήρες, τι έδωσες και πώς θα γίνεις καλύτερος/η στην επόμενη σου σχέση. 

Μπορείς να εστιάσεις στη δουλειά και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Δώσε περισσότερη ενέργεια στο πώς να διεκδικήσεις και να κερδίσεις μία καλύτερη θέση.

Και, βέβαια, μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα, χωρίς την "άγρια" ματιά ενός συντρόφου που καραδοκεί, μόλις το βλέμμα σου μετακινηθεί ελαφρώς από αυτόν!

Σκέψου καλά, πριν νιώσεις ασθενής, μήπως θεραπεύτηκες από μία "άρρωστη" σχέση. Από μία σχέση που σε έκανε να χάνεις, παρά να κερδίζεις πράγματα για τον εαυτό σου και για τους δύο μαζί!

Πάνω από όλα, αν είσαι single, δεν έχει λόγο να απολογηθείς σε κανέναν. Τα καλύτερα έρχονται!

(πηγή φωτογραφίας: barceloexperiences.com)

Χώρισα 2017. All rights Reserved.