Διαζύγιο Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης

Έτσι χωρίζουν "πολιτισμένα" πια οι διάσημοι...

Αναμενόμενος ή μη ο χωρισμός Σίσσυς Χρηστίδου - Θοδωρή Μαραντίνη;

Σημασία έχει ότι συνέβη (και για κάποιους, ξανά-συνέβη, καθώς ουκ ολίγες φορές έβγαιναν δημοσιεύματα που μιλούσαν για το τέλος αυτού του γάμου).

Ωστόσο, αυτό που είναι άξιο σχολιασμού, δεν αφορά τόσο στο διαζύγιό τους αυτό καθαυτό - οκ, τόσα ζευγάρια χωρίζουν καθημερινά! - αλλά, στον τρόπο που επέλεξαν να το ανακοινώσουν.

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής ανέβασαν μία φωτογραφία στο Instagram, με το εξής περιεχόμενο:

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώσουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που έχουμε μοιραζόμαστε για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας σε αυτή τη νέα της αρχή.

Θοδωρής & Σίσσυ»

Όπως διαβάσατε, πρόκειται για ένα κείμενο, γεμάτο αγάπη και θετικά συναισθήματα. Μια σειρά από προτάσεις που περιγράφουν ότι είναι όλα καλά, αλλά χωρίζουν. Σίγουρα, αν ήταν όλα καλά στην κοινή τους πορεία δε θα έφταναν ως εδώ, αλλά τί τους έκανε να ανακοινώσουν "κάτι τόσο προσωπικό" με post στο Instagram;

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει διάσημα ζευγάρια να ανακοινώνουν παρόμοια γεγονότα, με δελτία Τύπου, αλλά και μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Αναρωτιέμαι όμως για το σκεπτικό με το οποίο "ανέβηκε" η συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Σίγουρα δε μπορεί να ήταν η αποφυγή της ενασχόλησης των δημοσιογράφων με το θέμα - όπως θα ήθελε το ζευγάρι να δείξει - αφού όλες οι εκπομπές αναμασούν τα λόγια τους, αλλά και παλαιότερες συζητήσεις/δηλώσεις του ζευγαριού για τη σχέση τους. Ξαφνικά, όλοι ήξεραν για τις κρίσεις και τα προβλήματά τους, αλλά ταυτόχρονα, βρίσκονται εξ απροόπτου με το Post αυτό! Υποκριτικό θα έλεγα...

Από την άλλη, μπορεί να θεώρησαν το διαζύγιό τους ΕΙΔΗΣΗ (!) και γι' αυτό να το σέρβιραν στο παγκοσμίου εμβέλειας δίκτυο του Instagram.

Τέλος, μπορεί να ήθελαν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, για τις νεότερες γενιές και να το περάσουν στις "αναμνήσεις" του προφίλ τους για να δείχνουν του χρόνου και κάθε χρόνο στον κόσμο, πόσο πολιτισμένα χωρίζουν οι διάσημοι σήμερα.

Όπως και να έχει, Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης, στην αρχή όπως και στο τέλος της σχέσης τους, προκάλεσαν τα media, υποδυόμενοι πως δε θέλουν με τίποτα να τα απασχολήσουν!
Ωραία τακτική για τα wannabe διάσημα ζευγάρια εξωφύλλων! Να την έχετε υπ' όψιν.

 

Σ.Κ.

 

Χώρισα 2017. All rights Reserved.