Ο Kanye West ξεπέρασε την Kim Kardashian

Ο Kanye ξεπέρασε την Kim. Η Kim όμως;

Και οι εκατομμυριούχοι έχουν... καρδιά!

Η Kim Kardashian και ο Kanye West πήραν την απόφαση να συνεχίσουν χωριστά τις ζωές τους, με τον δεύτερο να έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του με το διάσημο μοντέλο Irina Shayk.

Και η Kim όμως θέλει κάποιον για να μοιραστεί τη ζωή της. Πηγή από το περιβάλλον της σταρ του ριάλιτι "Keeping Up With The Kardashians", είπε στο περιοδικό People ότι η Kim θέλει να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού ξανά, καθώς δε σκοπεύει να μείνει single για το υπόλοιπο της ζωής της..!

Μπορεί η προτεραιότητα της εκατομμυριούχου influencer να είναι τα παιδιά και η δουλειά της, αλλά θα ήθελε πολύ να βρει αυτόν που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του!

Η Kim Kardashian και ο διάσημος ράπερ ήταν μαζί για περίπου 7 χρόνια και απέκτησαν τέσσερα παιδιά - δύο κόρες, τις North και Chicago, και δύο γιους, τους Saint και Psalm.

Πληροφορίες λένε ότι η Kim έδωσε πραγματικά τον δικό της αγώνα όταν υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου. Όμως δεν την πείραξε που έμαθε (πριν από όλους!) ότι ο Kanye είναι πια με την Irina! Είναι πεπεισμένη πως έλαβε τη σωστή απόφαση.

Και μακάρι να είναι έτσι...

Σ.Κ.

 

 

(photo credits: GETTY)

Χώρισα 2017. All rights Reserved.