ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Power Weekend από το Body in Balance στο Dolce Attica Riviera

Power Weekend από το Body in Balance στο Dolce Attica Riviera

Τα Body in Balance Weekends συνεχίζονται δυναμικά τον Φεβρουάριο, με το Power Weekend, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Φεβρουαρίου, που διοργανώνει το κανάλι Body in Balance, το οποίο εκπέμπει στην Cosmote TV, στο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα.

Γνωρίζουμε την αξία της άσκησης στην υγεία της καρδιάς και στο να παραμένει κάποιος υγιής και δυνατός. Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι η άσκηση διατηρεί τον άνθρωπο πιο νέο, σωματικά και ψυχικά. Με στόχο την προπόνηση για βελτίωση της αντοχής, θα πραγματοποιηθεί Cycling and Walking Tour στη Βραυρώνα μέσα στη φύση, όπου και θα αναζωογονηθούμε.

Στο Cycling tour θα κάνουμε ποδήλατο σε μία ειδικά σχεδιασμένη κυκλική διαδρομή από τον προπονητή Θωμά Παπαβασιλείου, που συνδυάζει ήπιες κλίσεις, παραθαλάσσια τοπία, αμπελώνες και ελαιώνες.

Στο Walking tour θα συνδεθούμε με τη φύση, περπατώντας σε μονοπάτια υψηλής αισθητικής μέσα στον προστατευμένο υδροβιότοπο της Βραυρώνας. Θα επισκεφθούμε το ναό της Αρτέμιδος (6ου αιώνα π.χ.) και το παρακείμενο μουσείο.

H Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Σκηνοθέτης και ηθοποιός, Μαριάννα Λαμπίρη, θα μας αναπτύξει αρχετυπικές ηρωίδες με πρώτη την Ιφιγένεια, ιέρεια της Αρτέμιδος, στο πλαίσιο ομιλίας για την ψυχοθεραπεία μέσω θεάτρου και θα μιλήσει για τη δύναμη της επιλογής, αφού η συγκεκριμένη ηρωίδα επέλεξε να θυσιαστεί.

Η γιατρός Κωνσταντίνα Θεοδωράτου, ειδική στο βελονισμό, θα παρουσιάσει μια ομιλία με στόχο την ενδυνάμωση απέναντι στις εξαρτήσεις και την αντιμετώπισή τους μέσω του βελονισμού. Ο βελονισμός είναι χρήσιμος σε όλα τα στάδια της εξαρτητικής συμπεριφοράς: βοηθά τα σωματικά συμπτώματα, μειώνει τα συμπτώματα της απεξάρτησης και στέρησης, βελτιώνει τη διάθεση, μειώνει το στρες και τη στενοχώρια.

Ο personal trainer και αθλητής Διονύσης Φέξης, αποτελεί παράδειγμα μίμησης για ανθρώπους που αναζητούν να φέρουν το σώμα τους σε ισορροπία, ώστε να αισθάνονται δυνατοί και υγιείς. Στο σεμινάριο ‘’Μυϊκή ενδυνάμωση, μυϊκή υπερτροφία για άνδρες και γυναίκες’’ θα γίνει κατανοητό πώς κάποιος μπορεί να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο μυϊκής ενδυνάμωσης βάσει του σωματότυπού του, ώστε να αισθάνεται αυτοπεποίθηση. Συνδυαστικά, ο ομιλητής θα μιλήσει για τη σωστή διατροφή και τα συμπληρώματά της, που χτίζουν έναν γερό οργανισμό.

Power Weekend

Πρόγραμμα 2-3 Φεβρουαρίου

Cycling and Walking Tour:

Θωμάς Παπαβασιλείου

«Προπόνηση για βελτίωση αερόβιας αντοχής»

Ώρες σεμιναρίου:

Cycling tour: Σάββατο 13:00 - 16:00

Walking tour: Κυριακή 11:30 - 14:00

 

Ψυχοθεραπεία μέσω θεάτρου:

Μαριάννα Λαμπίρη

«Αρχετυπικές ηρωίδες - Ιφιγένεια, η δύναμη της επιλογής»

Ώρες σεμιναρίου: Σάββατο: 16:30 - 18:30

 

Ολιστική ιατρική:

Κωνσταντίνα Θεοδωράτου

«Βελονισμός για ενίσχυση από τις εξαρτήσεις»

Ώρες σεμιναρίου: Σάββατο: 19:00 - 21:00

 

Personal Training:

Διονύσης Φέξης

"Μυϊκή ενδυνάμωση, μυϊκή υπερτροφία για άνδρες και γυναίκες"

Συμπληρώματα διατροφής

Ώρες σεμιναρίου: Κυριακή 16:00-18:00

 

Χώρισα 2017. All rights Reserved.