ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Pre-Valentines απόδραση με το Body in Balance!

Pre-Valentines απόδραση με το Body in Balance!

Τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αρκεί να είσαι ερωτευμένος για να γιορτάσεις. Δεν επιβάλλεται να είσαι ζευγάρι... Τι προτείνουμε;

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει στα μέσα Φεβρουαρίου, όπως κάθε χρόνο. Πακέτα προσφορών κατακλύζουν τους ερωτευμένους κάθε ηλικίας και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις. Φέτος η γιορτή αυτή αποκτά άλλη σημασία στα θεματικά Body in Balance Weekends. Στην Ανατολική Αττική Ριβιέρα το ανακαινισμένο Dolce Attica Riviera, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, πάνω στη θάλασσα, είναι η ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να γιορτάσουν δίπλα στη φύση.

Στο κανάλι Body in Balance το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου πριν την μεγάλη γιορτή, ετοιμάσαμε σεμινάρια που ξεκλειδώνουν τις αισθήσεις, αρχής γενομένης από τη θαλασσοθεραπεία στα Aegeo Spa και στη συνέχεια μοιραζόμαστε ασκήσεις Tai Chi που ενδυναμώνουν την εμπιστοσύνη στο ζευγάρι.

Στο σεμινάριο Gestalt ανακαλύπτουμε πώς λειτουργεί το συναίσθημα σε σχέση με τους άλλους με βιωματικό τρόπο. Ενώ την Κυριακή μετά τον πλούσιο πρωινό μπουφέ θα γευτούμε ένα μενού με συνταγές μακροβιοτικής διατροφής, που ανεβάζουν την διάθεση, ώστε να έχουμε μιαν ενδιαφέρουσα εβδομάδα και να προετοιμαστούμε για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Ελάτε να ζήσετε όμορφες στιγμές πάνω στη θάλασσα και κοντά στη φύση που θα σας ανανεώσουν.

 

Το πακέτο περιλαμβάνει:

• Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο
• Δωρέαν θαλασσοθεραπεία στην πισίνα του Aegeo Spa
• Early check-in και late check-out το απόγευμα της Κυριακής
• Δυο σεμινάρια της επιλογής σας δωρεάν και έκπτωση στα επόμενα δύο

Ειδικές τιμές στο ρομαντικό δείπνο για 2 άτομα στο κεντρικό εστιατόριο (δεν περιλαμβάνονται επιπλέον καταναλώσεις σε ποτά)

Χώρισα 2017. All rights Reserved.