ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε ένα υπέροχο διήμερο στο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα

SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε ένα υπέροχο διήμερο στο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα

Το xorisa.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του, να διεκδικήσουν και να κερδίσουν ένα υπέροχο διήμερο στο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα, μαζί με το Body in Balance και την Cosmotetv. Κάντε like, share και comment με το ονοματεπώνυμό σας στο page μας στο Facebook και απολαύστε ένα διήμερο αποτοξίνωσης, σε έναν μοναδικό προορισμό, πάνω στη θάλασσα, δίπλα στον ναό της Αρτέμιδας. Detox weekend από το Body in Balance στο Dolce Attica Riviera. Ένα διήμερο με δωρεάν διαμονή, πλούσιο πρωινό, spa και βιωματικά σεμινάρια.

Το δώρο αξίας 150 ευρώ περιλαμβάνει:

- Μία διανυκτέρευση για δύο άτομα και late check out στο Dolce Attica Riviera, με το θαυμάσιο περιβάλλον, την ομορφιά της φύσης και την εξαιρετική φιλοξενία. Το απόλυτο σκηνικό για ένα μαγικό Σαββατοκύριακο δίπλα στο κύμα.

- Δωρεάν πρωινό σε πλούσιο μπουφέ

- Δωρεάν παρακολούθηση του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει και προνομιακή τιμή 15 ευρώ/άτομο για να παρακολουθήσετε ακόμα ένα σεμινάριο της επιλογής σας.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή  8 Μαρτίου 2019 στις 16:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook.

Πρόγραμμα Body in Balance Weekend 9-10 Μαρτίου 2019:

Ιατρική για ευεξία:
Δρ. Ανατολή Παταρίδου

«Σωστή αναπνοή για καλύτερη ψυχολογία & υγεία»

Ώρες σεμιναρίου:

Σάββατο: 16:00 - 18:00

 

Ψυχολογία:
Άννα-Μαρία Κυριακοπούλου & Κωνσταντίνος Νίκου

«Εσωτερική ασφάλεια και αυτοέκφραση»

Ώρες σεμιναρίου:

Σάββατο: 18:30 - 20:30

 

Tai Chi:
Medo Attaalla

«Απελευθέρωση θυμού και μετουσίωση σε γαλήνη»

Ώρες σεμιναρίου:

Κυριακή: 16:00 - 18:00

Μπείτε στο https://www.bodyinbalance.gr/weekends/detox-weekend για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε για τα επόμενα Body in Balance Weekends

 

Χώρισα 2017. All rights Reserved.