ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Άκου τον γάμο σου - Βιβλίο

Άκου τον γάμο σου

Μια γυναίκα, ένας άντρας, μια σύμβουλος γάμου.

ΒΙΒΛΙΟ

John Jay Osborn
Άκου τον γάμο σου

 

Η Γκρέτσεν και ο Στιβ είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια. Κάτοικοι Σαν Φρανσίσκο, με δύο παιδιά και απαιτητικές δουλειές, ζουν πλέον σε διάσταση μέχρι που αποφασίζουν να επισκεφθούν μία οικογενειακή σύμβουλο προκειμένου να τους βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους.

Το Άκου τον γάμο σου διαδραματίζεται σε διάστημα δέκα μηνών, αποκλειστικά στο γραφείο της συμβούλου, που αποτελεί το σκηνικό μιας ιστορίας φορτισμένης από τις απογοητεύσεις, τις προσδοκίες, τις στιγμές τρυφερότητας και τις αναπόφευκτες εντάσεις, συνθήκες οικείες σε κάθε ζευγάρι, παντρεμένο ή μη. Μέσα από την κρίση στη σχέση των πρωταγωνιστών, ο John Jay Osborn φωτίζει τα εμπόδια που οι ίδιοι βάζουμε στους εαυτούς μας, τις καταστάσεις που απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον – αλλά κι εκείνες που μας φέρνουν πιο κοντά.

Συγκινητικό και τρυφερό, το Άκου τον γάμο σου θα αγγίξει κάθε έναν από εμάς που αναζητά απαντήσεις και διέξοδο για τη σχέση του – η κατανόηση, η αποδοχή, η συγχώρεση και, το κυριότερο, η αγάπη δεν κάνουν ποτέ λάθος.

 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Ο Osborn έχει γράψει ένα μυθιστόρημα αυτοβοήθειας που μπορεί να ωφελήσει οποιονδήποτε βρίσκεται σε σχέση, και το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα ένα διδακτικό και καθηλωτικό ανάγνωσμα».

– Booklist

«Ένα περιεκτικό και συγχρόνως συναρπαστικό μυθιστόρημα».
― San Francisco Chronicle

«Ένα ευεργετικό βιβλίο για οποιονδήποτε βρίσκεται σε σχέση ή είναι παντρεμένος. Το μυθιστόρημα αυτό μπορεί να αποτελέσει ιδανικό οδηγό για να ανακαλύψουμε αν η σχέση μας έχει μέλλον και πώς μπορούμε να την ενδυναμώσουμε».
― New York Journal of Books

«Το Άκου τον γάμο σου είναι ένα εθιστικό μυθιστόρημα που συναρπάζει, αποκαλύπτοντας στον αναγνώστη τις πιο ευάλωτες στιγμές των πρωταγωνιστών. Η ιστορία του Osborn εξερευνά τη δύναμη της κατανόησης και καλεί τον αναγνώστη να αναρωτηθεί πώς σχετίζεται με τους γύρω του».
― BookPage

«Υπέροχο, καθηλωτικό και άμεσο, το Άκου τον γάμο σου συστήνεται ανεπιφύλακτα σε κάθε παντρεμένο ή σε όποιον σκοπεύει να παντρευτεί».

― Library Journal

 

 

(πηγή φωτογραφίας: romantific.com)

Χώρισα 2017. All rights Reserved.