Αναστασία Τζούμα

Βιογραφικό

Η Αναστασία Τζούμα είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος μετεκπαιδευθείσα στις θεραπείες αντιγήρανσης στο Skin Esthetic Institute της Νεας Υόρκης των Η.Π.Α., εξειδεικευμένων θεραπειών με χρήση υαλουρονικού γύρω από το στόμα και τα μάτια στο Παρίσι, Q Med Academy καθώς και στο Royal College του Λονδίνου.

Πανεπιστημιακή εκπαίδευση και αγροτικό

Η ιατρός δερματολόγος, αφροδισιολόγος Αναστασία Τζούμα, τον Απρίλιο του 2001, έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Κατόπιν εκπαιδεύσεως της στην Παθολογική, Καρδιολογική και Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Θηβών, ολοκλήρωσε ένα έτος αγροτικής θητείας στον νομό Βοιωτίας (2001-2002) στο περιφεριακό ιατρείο Αγίου Θωμά και στο κέντρο Υγείας Σχηματαρίου.

Μεταπτυχιακή εκπαίδευση

Εκπαιδεύτηκε στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαβρύτων για ένα χρόνο (2003 - 2004) όπου συμμετείχε ενεργά στην λειτουργία του Διαβητολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη μελέτη των δερματολογικών εκδηλώσεων των διαβητικών ασθενών.

Κατόπιν, από το 2004 εώς το 2006, εκπαιδεύτηκε στη Δερματολογική κλινική του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής όπου συμμετείχε καθημερινά στη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων της Κλινικής με πληθώρα ασθενών καθώς και μεγάλη ποικιλία περιστατικών.

Ιατρική ειδικότητα

Τον Αύγουστο του 2009 έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας της Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας, αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πατρών.

Εκεί εκπαιδεύτηκε στη Δερματολογία & Αφροδισιολογία με καθημερινή παρακολούθηση εμέτρητων ασθενών από την ευρύτερη περιοχή και από όλη την Ελλάδα.

Επίσης εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική Δερματολογία, στην Ιστοπαθολογία δέρματος, Ανοσοδερματολογία καθώς και στη λήψη βιοψιών δέρματος και Δερματοχειρουργική.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πατρών συνάντησε πολλά σπάνια και δύσκολα περιστατικά τα οποία νοσηλεύονταν στην κλινική και παρακολούθησε τη θεραπεία τους.

Συμμετείχε στο καθημερινό πρόγραμμα της κλινικής, στη βιβλιογραφική ενημέρωση, στις laser θεραπείες διαφόρων δερματολογικών νοσημάτων καθώς και στα επείγοντα εξωτερικά ιατρεία.

Εξειδίκευση

Κατόπην, ιατρός δερματολόγος, αφροδισιολόγος Αναστασία Τζούμα εξειδικεύτηκε στην εφαρμογή laser (Alexandrite, Nd yag) καθώς και άλλων τεχνολογιών όπως ραδιοσυχνότητες και υπέρηχοι.

Είναι πιστοποιημένη Δερματολόγος για τις υπηρεσίες Fraxel Restore, κατόπιν εκπαιδεύσεως της, από την Solta Medical San Francisco, California.

Μετεκπαίδευση στο εξωτερικό

Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε στις θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου Botox - Dysport - Fillers υαλουρονικού, στη Νέα Υόρκη στο Esthetic Skin Institute καθώς και εξειδεικευμένων θεραπειών με χρήση υαλουρονικού γύρω από το στόμα και τα μάτια στο Παρίσι, Q Med Academy.

Το Νοέμβριο του 2013 παρακολούθησε με επιτυχία το Master course - Fillers Restylane στο Royal College of surgeons, του Λονδίνου.

Τον Μάιο του 2015 παρακολούθησε το Masterclass - Shaping the facial oval in Galderma Aesthetic Academy στην Ζυρίχη και ένα χρόνο αργότερα τις νέες εξελίξεις σε ότι αφορά τις νέες τεχνικές διόρθωσης του περιγράμματος του προσώπου, - restore, enhance the facial oval στην Galderma Aesthetic Academy, στην Ζυρίχη.

Η ιατρός Αναστασία Τζούμα έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή νημάτων PDO και COG σε πρόσωπο και σώμα στο Skin esthetic institute στο Fort Lauderdalle στην Φλόριντα των Η.Π.Α.

Πιστοποίηση

Η ιατρός δερματολόγος, αφροδισιολόγος Αναστασία Τζούμα έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί επίσης στη δερματοσκόπηση και χαρτογράφηση σπίλων και μελανώματος με το νέο σύστημα Dermoscope Dynamic της Γερμανικής εταιρείας Fotofinder.

Είναι από τις ελάχιστες πιστοποιημένες δερματολόγους για την εφαρμογή νημάτων APTOS Visage, Thread 2G, Needle 2G καθώς και Aptos Body κατόπιν εκπαιδεύσεως της από τον Dr George Tschemyanov , certified plastic surgeon, MD, PhD πιστοποιημένο coach της εταιρείας Aptos.

Η ιατρός δερματολόγος αφροδισιολόγος επί τω έργω

Επικοινωνία

  • T: 210 3425965

  • E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Δ: Κειριαδών 7, Αθήνα ΤΚ: 11 854

Ακολουθήστε

   

Χάρτης

Χώρισα 2017. All rights Reserved.