Η απλή μέθοδος του Ghosting

Η απλή μέθοδος του Ghosting

Ο άντρας - φάντασμα...

Είχα ανάγκη να σας γράψω τι έζησα και πόσο αυτό με έχει διαταράξει.

Ο Σ. ήταν ένας ωραίος άντρας συνομήλικός μου με τον οποίο βγαίναμε ένα 6μηνο. Όλα έδειχναν να πηγαίνουν πολύ καλά. Βλεπόμασταν συχνά, μιλούσαμε συνέχεια, έδειχνε να υπάρχει μία αλληλοκατανόηση και - κυρίως - μία ειλικρίνεια μεταξύ μας. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι τον έχω ερωτευθεί βαθιά από τον 2ο μήνα και το ίδιο πίστευα και για αυτόν. Ήταν παρών στα πάντα! Σε γιορτές, κοινωνικές μου υποχρεώσεις, κάθε φορά που ήθελα σε κάποιον να ανοιχτώ και, βέβαια, στην ερωτική μου ζωή είχε όλα όσα ήθελα!

Κι έτσι...ενώ τον καλούσα να πάμε κάπου για Πάσχα, απλώς εξαφανίστηκε! Δεν τον είδα ξανά ποτέ, πουθενά, δεν απάτησε στο τηλέφωνο (κινητό και σταθερό), σε κανένα μήνυμα και δεν ανανέωσε τα προφίλ του sto Facebook και το Twitter. (Δε γνωρίζω αν διατηρούσε και άλλους λογαριασμούς).
Με εγκατέλειψε χωρίς να δώσει ούτε εξηγήσεις ούτε σημεία ζωής! Φοβήθηκα ότι κάτι μπορεί να έπαθε, αλλά μάλλον τσάμπα ανησύχησα. Εκείνος συνεχίζει να ζει κανονικά προφανώς, σαν να μην υπάρχω!!!
Έχω φάει πόσα λεφτά από τότε μέχρι σήμερα στους ψυχολόγους για να συνειδητοποιήσω τι μου έχει συμβεί. Δε μου αρκούν όλα αυτά που μου λένε, ότι ήταν ανασφαλής, ή ότι πήρε αυτό που ήθελε ή ότι είχε προσωπικά θέματα που τον απασχολούσαν.

Εμένα με νοιάζει η προσβολή ολόκληρης της ύπαρξής μου! Για μένα είναι η πιο επώδυνη και ταπεινωτική εμπειρία ever!
Φοβάμαι πως αλλάζω προς το χειρότερο κάθε μέρα...

Μην ακολουθείτε τέτοιες πρακτικές κάποιοι και κάποιες... Δεν έχετε ιδέα τι άτομα δημιουργείτε πίσω σας..!

Αποστολία, 32

 

(πηγή φωτογραφίας: www.womenshealthmag.com)

Χώρισα 2017. All rights Reserved.