Τα μεγάλα όπλα ενάντια στην γήρανση του δέρματος

Τα μεγάλα όπλα ενάντια στην γήρανση του δέρματος

Για όσους αναζητούν κορυφαίες φυσικές θεραπείες ομορφιάς χωρίς πόνο, τομές και χειρουργείο.

APTOS ΝΗΜΑΤΑ – THERMAGE CPT

Τα νήματα APTOS από τα αρχικά AntiPTOtic System (αντί πτώσης), είναι τα πιο εξειδικευμένα νήματα για το μη χειρουργικό Lifting. Χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης όλων των ανατομικών στοιχείων του προσώπου και του λαιμού, που με το πέρασμα του χρόνου είχαν εμφανή πτώση.

Τα νήματα αυτά διαφέρουν κατά πολύ από τα νήματα COG στη σύνθεσή τους, στη λειτουργία τους καθώς και στη διάρκεια του αποτελέσματος. Είναι μια ενδιάμεση λύση μεταξύ του χειρουργικού και του απλού νήματος, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά των COG.Πρόκειται για νήματα τα οποία φέρουν σε όλο τους το μήκος μικρές ακίδες (microscopic barbs) ώστε να μπορούν να συγκρατούν με δύναμη τα σημεία που επιθυμούμε να ανορθώσουμε. Αρχικά γίνεται λεπτομερής ανάλυση του προσώπου, σχεδιασμός και τοπική αναισθησία. Ανάλογα με την περίπτωση θα τοποθετηθούν από 4-10 νήματα ανά περιοχή χαλάρωσης και όλα από ένα μοναδικό σημείο εισόδου. Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά καθώς επίσης να διορθώσουμε μικροδιαφορές που υπάρχουν στις δυο πλευρές του προσώπου.

Η μεγάλη γκάμα των νημάτων της εταιρείας APTOS μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά νήματα και εξειδικευμένες τεχνικές ανάλογα με την περίπτωση. Για την θωράκιση του δέρματος και την πρόληψη της χαλάρωσης σε μικρότερες ηλικίες τα νήματα visage soft, για την στήριξη και την ήπια ανόρθωση τα νήματα visage καθώς και νήματα ισχυρής ανάρτησης lifting με τα κορυφαία thread 2G για την διόρθωση του περιγράμματος και του οβάλ του προσώπου και τα needle 2G για την περιοχή του λαιμού.

Η εφαρμογή των νημάτων γίνεται στον χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία και διαρκεί από 30 λεπτά έως και δύο ώρες.
Στην περιοχή εφαρμογής θα υπάρχει οίδημα το οποίο μπορεί να κρατήσει εώς και δύο ή τρεις ημέρες.

Τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά άμεσα. Έχουν πιο άμεσα αποτελέσματα από οποιοδήποτε άλλο νήμα και καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια ακόμη και από τα cog. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον βαθμό χαλάρωσης του προσώπου και μπορεί να φθάσει και τα δύο χρόνια.

Οι ιατροί που χρησιμοποιούν τα νήματα APTOS στο ιατρείο τους είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από την εταιρεία APTOS για την εφαρμογή των νημάτων όλων των σειρών της εταιρείας.

- Συνδυασμός νημάτων APTOS με το νέο THERMAGE CPT

Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος του δέρματος με RF ραδιοσυχνότητες. Το νέο thermage cpt βασισμένο στην τεχνολογία της μονοπολικής ραδοσυχνότητας προκαλλεί αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διέγερση των κυττάρων για την παραγωγή νέου κολλαγόνο το οποίο είναι υπεύθυνο γα την σύσφιξη της επιδερμίδας. Το Thermage, χάρη στην μοναδική τεχνολογία πυκνωτικής σύζευξης ραδιοσυχνοτήτων του διαθέτει, θερμαίνει με ασφάλεια το χόριο και το πλέγμα του κολλαγόνου στον υποδόριο ιστό, προκαλώντας τόσο άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας αλλά και σημαντική βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος. Καθώς η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζεται για διάστημα 4-6 μηνών η βελτίωση της χαλάρωσης, της αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος αλλά και της υφής του δέρματος συνεχίζονται δίνοντας καθημερινά όλο και περισσότερο βελτιωμένα αποτελέσματα.

Με το νέο thermage cpt χρειάζεται μόνο ΜΙΑ συνεδρία!

Ο συνδυασμός των νημάτων APTOS με το νέο thermage cpt δίνει μακροχρόνια εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Αναστασία Τζούμα

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

 

(πηγή φωτογραφίας: APTOS Global)

Χώρισα 2017. All rights Reserved.