Αποκτήστε το τέλειο σώμα

Αποκτήστε το τέλειο σώμα

Συνδυαστικές μη επεμβατικές θεραπείες για τέλειο σώμα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους.

- ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΜΕ KRYOKONTOUR

Η κρυολιπόλυση με KRYOKONTOUR είναι μια νέα επαναστατική μη επεμβατική μέθοδο μείωσης του τοπικού λίπους . Βασίζεται σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης ο οποίος καταστρέφει τα στοχευμένα λιποκύτταρα με απόλυτη ακρίβεια. Η διαδικασία ψύξης διαρκεί περίπου μία ώρα για να έρθει ο λιπώδης ιστός σε θερμοκρασία ικανή, περίπου 7 βαθμοί κελσίου για να καταστραφεί και στην συνέχεια να παροχετευθεί μέσω του λεμφικού. Ιδανικοί υποψήφιοι είναι όσοι ελέγχουν τη δίαιτα τους και συγκεκριμένα όσοι ακολουθούν μεσογειακή διατροφή ,δεν αποκλίνουν πολύ από το κανονικό τους βάρος κι έχουν τοπική εναπόθεση λίπους. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με τοπικό λίπος που ακόμα και μετα από εκτεταμένη δίαιτα και γυμναστική επιμένει. Ο ασθενής αρχίζει να βλέπει εμφανή μείωση λίπους μετά από 30-45 ημέρες η οποία ολοκληρώνεται σε 3 με 4 μήνες. ο κατεστραμένος λιπώδης ιστός αποπίπτει και παροχετεύεται στο διάστημα αυτό χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό. Eφαρμόζεται στις περισσότερες περιοχές του σώματος όπως κοιλιά, ψωμάκια, προσαγωγούς, μπράτσα ,μηρούς ακόμη και γόνατα. Το αποτέλεσμα μετριέται και τις περισσότερες φορές μας οδηγεί σε ένα με δύο νούμερα μικρότερα ρούχα.

- LPG LIPOMASAGE

Η θεραπεία Endermologie® ήταν η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική και τα συστήματα της.
Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας εφαρμόζεται στο σώμα ένα ειδικό κορμάκι, το LPGbodywear, το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων της ειδικής κεφαλής που χρησιμοποιείται στην θεραπεία. Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή επιτρέπει την εν τω βάθει μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού, υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών. Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τονο.Οι τοξίνες και οι δύσμορφες κατακρατήσεις υγρών αποβάλλονται, καθώς οι συνδετικές ίνες ελαστικοποιούνται και αποκαθίστανται.
Ενδείκνυται στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

- Venucian

Το venucian ή αλλίως carboxytherapy είναι μια νέα επαναστατική θεραπεία για την διόρθωση της κυτταρίτιδας αλλά και του τοπικού λίπους. Βασίζεται στην διοχέτευση ιατρικού διοξείδίου του άνθρακα με τη βοήθεια πολύ μικρής βελόνας στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα, ενδοδερμικά ή υποδόρια.
Με την διοχέτευση του διοξειδίου του άνθρακα αυτόματα ο οργανισμός αυξάνει αυτόματα την αιμάτωση στις υπό θεραπεία περιοχές . Η αιμοσφαιρίνη του αίματος απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες οξυγόνου στην περιοχή προκειμένου να απορροφήσει το ιατρικό διοξείδιο του άνθρακα το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται φυσικά μέσω της αναπνοής μας.
Η αυξημένη αιμάτωση στην περιοχή προκαλεί απομάκρυνση των τοξινών καθώς και βελτίωση της μικροκυκλοφορίας με αποτέλεσμα την διόρθωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους που ως γνωστόν οφείλονται κυρίως σ’ αυτούς τους λόγους. Επίσης περιοχές με έντονη τοπική εναπόθεση λίπους βελτιώνονται εξαιρετικά χάρη στην μηχανική πίεση που προκαλεί στα λιποκύτταρα το ίδιο το διοξείδιο σπάζοντας την μεβράνη τους και εμποδίζοντας την συσσωρευση τους

- Ραδιοσυχνότητες VENUS LEGACY

Πρόκειται μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες σύσφιξης με την χρήση ραδιοσυχνότητας και ταυτόχρονα παλμικής δόνησης για διόρθωση της κυτταρίτιδας. Oι ραδιοσυχνότητες αυξάνουν την θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα έτσι ώστε αυτή η στοχευμένη ενέργεια να βοηθήσει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και να διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου κάνοντας ταυτόχρονα λιποδιάλυση.

Οι ραδιοσυχνότητεςμέσω της ενεργοποιήσης του κολλαγόνου λειαίνουν και σφίγγουν την επιδερμίδα δουλεύοντας έμμεσα στην διόρθωση της κυτταρίτιδας. Επίσης πολλές φορές υπάρχουν περιπτώσεις γυναικών οι οποίες νομίζουν ότι το κύριο πρόβλημα τους είναι η κυτταρίτιδα αλλά στην πραγματικότητα είναι η χαλάρωση. Γιαυτό και με την διόρθωση της χαλάρωσης δορθώνεται σαυτές τις περιπτώσεις και η εικόνα της κυτταρίτιδας.

- Μεσοθεραπεία

Πρόκειται για μια απλή διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρών βελόνων ειδικές ουσίες για την διόρθωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο.
Με την εφαρμογή πάγου για δέκα λεπτα πριν την εφαρμογή στην περιοχή καθώς και με το ειδικο πιστόλι μεσοθεραπείας, η θεραπεία είναι πολύ καλά ανεκτή. Η μοναδική επιπλοκή της θεραπείας είναι πιθανόν κάποιες μικρές εκχυμώσεις.
Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στην μεσοθεραπεία είναι πολλές και συνδιάζονται ανάλογα με την περίπτωση μετά την αξιολόγηση από το ιατρό σας.
Το καλύτερο συνδυαστικό θεραπευτικό πρωτόκολλο είναι αυτό που έχει σχεδιαστεί μόνο για το δικό σας σώμα!

Αναστασία Τζούμα

Ιατρός Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

 

(πηγή φωτογραφίας: surties.com)

Χώρισα 2017. All rights Reserved.