Υπάρχουν και οι... σχεδόν χωρισμένες

Υπάρχουν και οι... σχεδόν χωρισμένες

Έτσι είμαι κι εγώ. Γι' αυτό ποτέ - ΜΑ ΠΟΤΕ! - μην πιάνεστε από τα ανοιχτά "παραθυράκια" που σας αφήνουν, όταν θέλουν να παίξουν λίγο ακόμα μαζί σας.

Έχουν περάσει δύο χρόνια και κάτι από τότε που αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Συγκεκριμένα, εκείνος μου το ζήτησε, σχεδόν ένα χρόνο από τότε που συγκατοικήσαμε. Έπρεπε να τα μαζέψει εκείνος και να φύγει, καθώς το σπίτι ήταν δικό μου.

Στην αρχή το πήρα ψύχραιμα. Εξάλλου, δοκιμαστικά συγκατοικήσαμε, δεν πηγαίναμε και για γάμο. Το ήξερα... Όμως τον ήθελα και τον ήθελα από την πρώτη στιγμή το ίδιο, μέχρι την ώρα που γύρισε την πλάτη του και άνοιξε την πόρτα. Όμως δεν ήταν εντάξει. Δεν έκλεισε την πόρτα... Άφησε μια χαραμάδα να μπαίνει ο έρωτάς του κάθε που δεν ήθελα να τον ξαναδώ... Έχουν περάσει 600 μέρες και ΑΚΟΜΑ με απασχολεί... Χωρίσαμε, αλλά είναι σαν να μη χωρίσαμε. Αλλά ούτε μαζί είμαστε!

Δεν έχω ζήσει τίποτα πιο ψυχοφθόρο και είμαι 37. Δεν είναι δα και η πρώτη μου σχέση!
Αυτό που ήθελα πάντως να σας πω, είναι να κλείνετε τις υποθέσεις σας. Να τις κλείνετε οριστικά. Νιώθω απίστευτα κορόιδο και ότι χάνω το χρόνο μου, όμως πάντα με καταφέρνει.

Είναι εδώ και δεν είναι. Είμαι εγώ και...δεν είμαι!
Μην το κάνετε ποτέ αυτό...

Ερμιόνη, 37

 

 

(πηγή φωτογραφίας: falg.com.au)

Χώρισα 2017. All rights Reserved.