Σεμινάριο με θέμα: "Οι παράγοντες που επηρεάζουν την αλλαγή σώματος"

Σεμινάριο με θέμα: "Οι παράγοντες που επηρεάζουν την αλλαγή σώματος"

Σεμινάριο 15 Σεπτεμβρίου 2018

•Τοποθεσία:Γλυφάδα

•Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 2


(η είσοδος είναι από την πίσω μεριά του κτιρίου,Θάσου 1)

•Όροφος:2ος

•Ώρα:17.15-21.15

•Τιμή συμμετοχής : 30 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α)

•Περιορισμένες θέσεις : 40-45 (εξασφάλιση θέσης με προπληρωμή, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Πληροφορίες inbox)

 

Θεματολογία:

Οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν μία αλλαγή σώματος.

-Ανάλυση όλων των παραγόντων, ένας προς έναν.
-Πώς αντιμετωπίζουμε τον κάθε παράγοντα ξεχωριστά;
-Πώς κινούμαστε σε ένα πρόγραμμα προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας;
-Προπόνηση-Διατροφή-Ορμόνες
-Ομιλία ασκούμενης μου. Ποιά εμπόδια συνάντησε, πώς τα αντιμετώπισε, ποιό το σκεπτικό της για να πετύχει το νέο της σώμα;

✔️Υπάρχει μία συγκεριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ένας ασκούμενος για να δει τη διαφορά που επιθυμεί στο σώμα του.Μέσα σε αυτήν τη διαδικασία εμπεριέχονται βασικοί παραγόντες οι οποίοι είναι καθοριστικοί για την επίτευξη τού στόχου σας.

👉Φέτος θα ακολουθήσω μία σειρά σεμιναρίων με προσιτό κόστος για να μπορέσουν ασκούμενοι,γυμναστές,διατροφολόγοι και άλλοι ειδικοί του κλάδου να διδαχτούν το σωστό τρόπο εκγύμνασης και διατροφής προκειμένου να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

✔️Μπορεί ένας ασκούμενος να παλεύει ώρες στα γυμναστήρια, με ελάχιστο ή καθόλου αποτέλεσμα, εξαιτίας της λανθασμένης διαδικασίας που ακολουθεί.

Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου, με τη νέα περίοδο, να δώσω αξιόπιστη γνώση στον κόσμο που επιθυμεί βελτίωση και αλλαγή στο σώμα του,με σημαντικά σεμινάρια γυμναστικής ,διατροφολογίας,ψυχολογίας,ενδοκρινολογίας ,με τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων του χώρου,ασκούμενων μου με φανταστικά αποτελέσματα και τη δική μου προσωπική εμπειρία μέσα από την εκγύμναση πολλών περιπτώσεων που τους άλλαξα τόσο τη σωματική τους διάπλαση όσο και τον τρόπο ζωής τους.

Σας υπόσχομαι ότι μπορείτε και εσείς, αν το βάλετε στόχο και ακολουθήσετε τη σωστή διαδικασία, να έχετε το σώμα που θέλετε...

 

Διονύσης Φέξης

Personal Trainer

 

Χώρισα 2017. All rights Reserved.